İZMİR / KEMALPAŞA - Bağyurdu Kazım Dirik İlkokulu

Haz

Dr. Murat ELLEZ "Pandemide Öğretmen Olmak" konusuyla öğretmenler ile bir araya geliyor.

Haz

Özel Eğitim Çocuk web sitesi yayında. Web sitesine ulaşmak için tıklayınız.

Haz

Geri dönüşümün amacı, çöp miktarını azaltmak ve kaynakların tükenmesini önlemektir.Farkında mısınız?

Haz

Günümüzde karbondioksit ve diğer sera gazları, sera etkisinin şiddetini artırmaktadır.Farkında mısınız?

Haz

Atıkların azaltılması ve geri dönüşüm, sera gazlarının oluşumunu azaltmada etkili bir yöntemdir. Farkında mısınız?Atıkların azaltılması ve geri dönüşüm, sera gazlarının oluşumunu azaltmada etkili bir yöntemdir. Farkında mısınız?

Haz

Millî Eğitim Bakanlığının okul öncesi eğitime erişemeyen çocuklar için tasarladığı "Benim Oyun Sandığım" seti, bu kez Filistinli çocuklar için yola çıktı. Çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyecek nitelikte hazırlanan 31 ayrı materyal ve 52 farklı ürünün bulunduğu oyun sandıklarının içinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Filistinli çocuklara mesajı da yer alıyor. Oyun sandıklarının yüklendiği tırlar, Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un katıldığı törenle Ankara'dan uğurlandı.

Haz

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde ziyaretçilerle buluşan 3. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı'nı ziyaret etti. Bu yıl "İleri Teknolojiler" temasıyla gerçekleştirilen fuarda, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğünün (YEĞİTEK) Türkiye'nin uzaktan eğitim platformu EBA ve TRT EBA'yı tanıttığı stant büyük ilgi gördü. Millî Eğitim Bakanlığının "EBA" markasıyla fuarda yer aldığını belirten  Bakan Selçuk, "Buradan büyük bir motivasyonla çıkacak gençler, büyük işlere imza atacaklar." diye konuştu.