İZMİR / KEMALPAŞA - Bağyurdu Kazım Dirik İlkokulu

Nis

Kovid-19 Salgın dönemi nedeniyle uzak kaldığımız öğrencilerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını evlerinde süslemeler, etkinlikler, resimler yaparak, şiirler okuyarak gerçekleştirdiler. Yaptıkları etkinlikleri de öğretmelerimiz aracılığı ile bizlerle paylaştılar.

Öğrencilerimiz uzaktan da olsa 23 Nisan bayramını coşku ve neşe içerisinde kutladılar. Öğrencilerimize teşekkür eder ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını tekrar kutlarız.

Sevgili Öğrencilerimizin bize fotoğrafları geldikçe bu habere ekleme yapacağız.

Nis

"Küçük hanımlar, küçük beyler... Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Nis

Bilimle Büyüyorum eTwining Projesi kapsamında Quiver çalışmamızı gerçekleştırdık.