İZMİR / KEMALPAŞA - Bağyurdu Kazım Dirik İlkokulu

Haz

Millî Eğitim Bakanlığınca (MEB) karnelerin 18 Haziran'da dijital ortamda erişime açılmasının ardından, 2 Temmuz'a kadar okullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre etkinlikler gerçekleştirilecek. Okul öncesi, ilkokul ve ortaokullarda öğrencilerin ihtiyaçlarına göre akademik, fiziksel, sosyal-duygusal, kültürel ve sportif alanlarda etkinlikler düzenlenecek. Liselerde ise sorumluluk ve mazeret sınavları, 2 Temmuz'a kadar tamamlanacak, ayrıca destekleme ve yetiştirme kursları ile 12. sınıflara yönelik rehberlik faaliyetlerine devam edilecek.

Haz

Dr. Murat ELLEZ "Pandemide Öğretmen Olmak" konusuyla öğretmenler ile bir araya geliyor.

Haz

SODİMER Dijital Öğretmen Akademisi'nde bu hafta konferans konuğumuz T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha KOÇ.

Haz

Nursefa KESKİN - Enneagram Uzmanı / Öğretmen Temel Enneagram Eğitimi 09 Haziran 2021 Çarşamba 20.00

İZMİR MEM ARGE HAZİRAN AYI PROGRAMI

May

Prof. Dr. Cem BALÇIKANLI, "21. Yüzyılda Dil Bilmenin Önemi" başlıklı programda öğretmenlerimizle bir araya geliyor. Eğitim 28 Mayıs 2021'de saat 21.00'de çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Dr. Kadir DEMİR/DEÜ Buca Eğitim Fakültesi

TARİH:25-26-27 Mayıs 2021

SAAT: 20.00 - 23.00

TIKLAYINIZ

May

Ege üniv diş hekimliği fak ve İzmir il milli eğt müdürlüğümüz iş birliği ile düzenlenecek olan "sağlıklı dişler sağlıklı bireyler" uluslararası sempozyumu 29-30 Mayıs tarihlerinden çevrimiçi olarak gerceklestirilecektir. Başvuru ve detaylı bilgi icin: http://sagliklidisler.org

May

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında öğrenciler Anadolu Masalları ile buluşuyor.